Automatikus online kereskedés

Ismerje meg a legújabb online kereskedési lehetőséget!

Optionbit vélemények és elemzés

By on 2016-10-24

FIGYELEM!

A CySEC ellenőrző testület 2017-ben komoly változtatásokat helyezett kilátásba, ezzel ellehetetlenítve a legtöbb EU-s szabályoknak megfelelő brókerirodát. Az Optionbit és az  Anyoption ezért ideiglenes felfüggesztette működését. Pánikra azonban semmi ok, pótlására tiszta szívvel ajánlom az IQ Option kínálta lehetőségeket, melyről bővebb információt találsz itt.

OptionBit vélemények- ahogy én látom

Ebben a cikkben az OptionBit brókerről készítettem egy összeállítást optionbit értékelés címmel, melyben bemutatom, miért érdemes ehhez a céghez regisztrálni. Mára azonban ez a bróker határozatlan ideig felfüggesztette  működését, így egy ehhez hasonló, de mégis kiváló brókert ajánlok: Anyoption bróker értékelés, teszt és tapasztalatok címmel olvashattok erről.

optionbit-logo

  • Először is azért érdemes az OptionBitnél számlát nyitni, mert nagyon jó bónuszokkal várnak minket.
  • Másodszor pedig azért, mert anyanyelvünkön kérhetünk segítséget az ügyfélszolgálaton ha elakadnánk, problémánk akadna vagy bármiben segítségre szoruluk.
  • Végül pedig azért, mert az OptionBit felületéről az Algobit bináris kereskedési folyamatai is elérhetőek. Tehát egy helyről akár két helyen is tudunk online kereskedni.

Hogy milyen az Algobit rendszere? Ismerd meg a videó segítségével!

Most vizsgáljuk meg közelebbről az OptionBit brókert

Ahogy már említettem, az Optionbit felületéről elérhető Algobit 2012 óta ingyenes signal szolgáltatásként működik. Üzemeltetőjük az a Novox Capital Ltd., amelyet – mint a legtöbb bináris kereskedéssel foglalkozó brókercéget – Cipruson jegyeztek be, adózási kedvezmények miatt. Ezzel természetesen semmi probléma nincsen, hiszen törvényszerű működésüket a  Cyprus Securities and Exchange Comission végzi, aki a szigorú előírásokat maximálisan betartatja.

Manapság több, mint 250 ezer személy használja az Optionbitet aktívan. Ez a szám éppen eléggé meggyőző ahhoz, hogy megbízhassunk bennük. Habár található az interneten negatív tapasztalat a céget illetően, ezek korábbi évekről származnak, a rendszer és a módszer nem volt annyira kiforrott, mint ma, azért azok legtöbbje csupán felhasználói félreértések, ügyetlenkedések voltak.

optionbit-logo
Nekem személy szerint semmilyen rossz tapasztalatom, érzésem nincs az OtionBittel kapcsolatban, mégis úgy éreztem korrektnek, ha a korábbi évek botlásait bemutatom. Majdnem minden komoly méretű vállalatnak van valamilyen kezdeti „bénázása”, mára azonban ezeket levetkőzte és a negyedmillió ügyfél garanciát ad a nyugodt felhasználásra.

button2

Ami a kezelhetőséget illeti, mindenképp figyelembe kell venni az egyéni igényeket. Akinek a fehér, világos felületek jobban tetszenek, annak az OptionBit lesz a megoldás. Akit pedig nem zavar a sötét, fekete háttér, annak az Algobit is kiváló választásnak fog bizonyulni.
Egy dolog viszont közös a két platformban. A megjelenő grafikonok néha elcsúsznak, illetve késnek, ezért ezek nem annyira jól használhatók. Ami az Algobitet illet, kb 70-80 trade esetén egyszer-

kétszer fordul elő, hogy nem nyitja meg a kívánt pozíciót. Ennek nem értem az okát, de el kell fogadni.

A magyar nyelvű ügyfélszolgálaton kedvesek és türelmesek, velük kapcsoptionbit mobile appolatban nem tapasztalható negatív visszhang. A szokásosnak mondható telefonos alkalmazások természetesen náluk is megtalálhatók, így Iphone-ra és Androidra egyaránt letölthető és használható.

Bónuszok

Még a cikk elején említettem, hogy kiváló bónuszfeltételekkel várnak. Nézzük most meg ezeket. A bónuszra jogosító befizetés minimális összege 200 amerikai dollár, módja pedig bankkártya, neteller, skrill, paysafe kártya lehet.

Mik a feltételek?

A befizetett összeg húszszorosát kell „megjátszanod” ahhoz, hogy azt később ki tudd venni. Ez a számok világában azt jelenti, hogyha például a minimális 200$-t fizeted be, az általuk biztosított bónusz 30%, akkor 60*20=1200 dollár az az összeg, ami után turnover kifizethető. A bónusz mértékét időnként változtatják, de a feltételek általában azonosak. Érdemes még megemlíteni, hogy magát a bónusz összegét nem tudod kivenni csak a bónusszal nyitott pozíciók profitját. Ezt hívják szaknyelven Non redeemeble bonus-nak.

Fontos azt is tudni, hogy a bónusz automatikusan jár neked. Így ha nem tartasz rá igényt, tehát előreláthatólag nem fogsz ekkora volumenben kereskedni, jelezned kell az ügyfélszolgálaton. Ha azonban komoly összegeket szeretnél zsebre vágni és nagyobb deposit befizetésén gondolkodsz, mindenképp keresd fel a Customer Supportot, mert pl 1000 dollár után min 50% (!) bónuszt fognak ajánlani, ami azért nem gyenge. Ilyen feltételek mellett bizony a piac egyik legjobbját találod.

bonus

A pénz kivétele banki átutalás útján lehetséges. Ez, a havonta egyszer ingyenes szolgáltatás az útleveled és a bankszámla kivonatod fénymásolatával lehetséges. Nyugi, a számlakivonatod csak a lakcím miatt érdekes nekik, nem a spórolt pénzed mennyisége 🙂 Amúgy is, ez csak biztonsági lépés a pénzmosás ellen, továbbá kb minden komolyan vehető bróker igényli.

Összességébe véve, ajánlom ezt a brókert. A kiváló előnyök mellett – melyekről még bővebben Magyarország legnagyobb bináris kereskedéssel foglalkozó portálja, a bináris mentor bróker tesztjei között olvashatsz -, vannak olyan furcsának tűnő dolgok, melyek valójában csupán megszokás kérdése.

 

button1